Android 4.4-update naar Nederlandse Nexus-apparaten

Google is druk bezig om de over-the-air-updates van Android 4.4 voor de Nexus 4 en Nexus 7 te verspreiden in Nederland. Veel gebruikers melden op GoT dat ze de update donderdag of vrijdag binnen hebben gekregen.

Internationaal was de uitrol van Android 4.4 voor de Nexus 4 al begonnen. Ook bezitters van de Nexus 7 uit 2012 krijgen de update binnen, wordt gezegd in het topic. Verschillende gebruikers van de Nexus 4 melden problemen met mobiel internet, maar het is niet duidelijk hoe groot dit probleem precies is.

Inhoud update

Enkele weken geleden kondigde Google Android 4.4 al aan. Deze update bevat onder andere nieuwe opties, features en optimalisaties, maar veel verbeteringen zitten ook in de applicaties die op eerdere versies van Android gebruikt kunnen worden. Misschien wel de grootste wijziging is het toevoegen van een experimentele versie van ART. Dat is een virtuele machine die geacht wordt in de toekomst Dalvik VM te vervangen binnen Android. Dit is een virtuele Java-machine waar alle apps op draaien.

 

Tags:

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2019 Software Freedom Day. All Rights Reserved.