Wereldwijd problemen met Facebook

Wereldwijd klagen gebruikers over problemen met Facebook. Zo kunnen mensen hun status niet updaten en is het ook onmogelijk om te reageren op berichten van anderen. Ook kunnen veel mensen geen dingen ‘liken’. Toch heeft niet iedereen last van deze problemen, meldt Tweakers.

Facebook heeft via de officiƫle kanalen nog niets bekendgemaakt over de storing, maar gebruikers van over de hele wereld melden last te hebben van de problemen. Alle andere diensten en de website zelf lijken verder zonder problemen te functioneren.

Oorzaak onbekend

Ondanks het feit dat de storing wereldwijd is, heeft niet iedere gebruiker last van de problemen. De oorzaak van het probleem is nog niet bekend. De website AlleStoringen meldt dat de problemen rond 14.00 uur begonnen. De storing is opvallend, want Facebook heeft maar zelden te kampen met dit soort problemen.

 

Tags: ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2019 Software Freedom Day. All Rights Reserved.