Dropbox neemt ontwikkelaars Endorse over

De ontwikkelaars van de mobiele app Endorse zijn overgenomen door Dropbox. Endorse houdt zich bezig met cashback-acties voor bepaalde producten. De dienst is inmiddels door Dropbox gesloten. Dit wijst erop dat het om een talent acquisition gaat.

Endorse maakte dat bericht gisteren bekend op haar weblog. Het is niet bekend hoeveel Dropbox betaalt voor de dienst. Het is ook niet bekend wat Dropbox precies van plan is met Endorse, maar het is dus wel bekend dat de cashback-dienst is gesloten. De dienst van Endorse is dus niet hetgeen wat Dropbox interesseert, waardoor het aannemelijk is dat het vooral te doen is om het ontwikkelteam achter de dienst.

Breder productaanbod

Tweakers suggereert dat het ontwikkelteam zich bij Dropbox bezig gaat houden met de ontwikkeling van nieuwe features. Dropbox is voornamelijk bekend als cloudopslagdienst en is al een tijd bezig om het productaanbod te verbreden. Om dit te realiseren werden al verschillende andere bedrijven overgenomen. Zo werden de makers van de e-mailapplicatie Mailbox overgenomen, net als de audiostreamdienst Audiogalaxy en fotodienst Snapjoy.

 

Tags: ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2019 Software Freedom Day. All Rights Reserved.