iOS-versie Xcom: Enemy Unknown verschijnt 20 juni

De iOS-versie van Xcom: Enemy Unknown wordt nog deze maand op de markt gebracht door uitgever 2K Games. Deze ‘draagbare versie’ van de game gaat 18 euro kosten en is speelbaar op de iPad 2 en de later generatie van dit tablet, zoals de iPad mini. Daarnaast is het speelbaar op de iPhone 4S, iPhone 5 en de iPod Touch van de vijfde generatie.

Volgens 2K Games is de iOS-versie gelijk aan de versie die begin 2012 op de markt kwam voor Windows, de Xbox 360 en de PlayStation 3. Het enige verschil is de besturing. Toch is deze versie nog niet helemaal compleet. De multiplayer-mode wordt na de release als gratis download beschikbaar gesteld. Xcom: Enemy Unknown is een game van ontwikkelaar Firaxis Games.

 

Tags: ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2019 Software Freedom Day. All Rights Reserved.