Foto apps

popsicolorNiets zo leuk en makkelijk om te doen met je smartphone als het maken van foto’s. Er zijn talloze foto apps waar je je foto’s mee kunt bewerken en mee online kunt zetten.

Fotoalbum maken

Via de Webprint service maak je eenvoudig een foto album van de met je smartphone gemaakte foto’s. Nadat je je foto’s hebt uitgekozen en in de juiste volgorde hebt gezet, kun je snel je fotoalbum bestellen.

Popsicolor

Popsicolor is een fotobewerkingsprogramma waarmee je van je foto’s aquarellen maakt. Op deze manier maak je van je foto’s kunst en dit is erg mooi om bijvoorbeeld op canvas te laten afdrukken. Zo heb je op een simpele manier een kunstzinnig stuk in je woonkamer hangen. De app kiest zelf de kleuren waarmee de foto wordt bewerkt. Natuurlijk heb je hier ook invloed op door naderhand de kleuren eventueel aan te passen. Door je telefoon schuin te houden, kun je nog druipers aan je schilderij toevoegen.

Instagram

Instagram is momenteel een van de bekendste foto apps. Instagram is onderdeel van Facebook en werkt, net zoals Twitter, met volgers. Mensen volgen jou omdat ze geïnteresseerd zijn in de foto’s die je plaatst. Je kunt met deze app je foto’s bewerken en dan vervolgens online zetten waar je volgers deze kunnen bewonderen.

Layout

Als je het leuk vindt om van je foto’s mooie collages te maken, dan kun je hiervoor de app Layout gebruiken. Je begint met een leeg werkvlak welke je dan weer opdeelt in kleinere vlakken. Deze kleinere vlakken vul je weer met foto’s en je collage is klaar! De foto’s haal je van je smartphone of van bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

 

Tags: ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2019 Software Freedom Day. All Rights Reserved.